SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

ET FORLØB KUN FOR DIG

 

Det DU gerne vil have, - det resultat du drømmer om, det er det jeg skaber til dig. 

HVORDAN?

Gennem et samarbejde, hvor jeg først hører dig fortælle mig hvad du gerne vil have, - herefter sikrer mig, at du kan se dig selv i mål, uanset forhindringer. Derefter sætter jeg dit forløb op med alle detaljer, og tro mig, jeg er i alle hjørner og sørger for du på intet tidspunkt går off track. Min mission er at sørge for at du får resultater og det får du, med mig i ryggen. 

HVAD KRÆVER DET?

Det kræver at du vil det nok til at du er villig til at "betale prisen" - det betyder ikke at du skal leve af salatblade og træne som et vilddyr. Fanatisme har aldrig været vejen frem, men resultater kommer heller ikke af at blive ved med at gøre det samme igen og igen og forvente andre resultater. 

Du kan vælge at sammensætte dit forløb udfra et ønske om: 

Tab af vægt og cm

Træne din krop til det fit look (opstrammet, definerede muskler, symmetrisk figur)

Hvor du så kan få:

SOLOFORLØB

Kostprogram: Sammensat og justeres løbende din livsstil, kropstype og mål

Træningsprogram: Planlægges så det passer både din krop, temperment og hvad det resultat du vil se og mærke 

KOMBIFORLØB:

Du kan her vælge mellem kost eller træning  - eller kost og træning. 

LIFECHANGE FORLØB

I dette forløb arbejder jeg desuden med dit mindsæt: Vi taler handlekraft, selvdisciplin/selvtilld, motivation, livsværdier, vaner, passion. 

Du får tilgang til programmet Time4MYtime (mere info TRYK HER) som er et forløb på 6 uger, hvor jeg er med dig på sidelinien i denne once in a lifetime selvudviklings- og forandringsproces.

Det denne proces kan er at den giver forandrer dig grundlæggende til, at du efterfølgende vil VÆRE helt selvkørende, fordi du får kompetenser, viden og redskaber til at knække koden på det der altid forhindrer dig i at holde dig slank og fit, til at tage ejerskab over din livsstil, så du helt fra det inderste af dig, naturligt vil fortsætte uendeligt med at just-do og være "sådan en", der ikke kun tabte sig, men blev sin egen ekspert der så evner at enten fastholde sit resultat eller at forbedre sig selv løbende. 

Er du interesseret i hvad jeg kan gøre for dig. Hvilke forløb der passer til dig - så er du velkommen til at kontakte mig (TRYK HER) og få en GRATIS samtale om dit behov,

 

 

 

Et forløb starter med en times kost/fitness coachsession, hvor jeg skal lære dig at kende. Jeg vil her stille dig en masse spørgsmål der vil danne grundlag for mit arbejde.