SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

MIND YOUR MINDSÆT

Vi er hvad vi tænker, - og ud af disse tanker skaber vi handlinger. Men bag ligger der noget dybere, vores intentioner, vores lyster og behov og hele vores følelsesregister. Vi har en livslang tank af livsopfattelse i vores indre, hvorfor alt hvad vi mener, syntes og gør udspringer, dette kan foregå på et bevidst plan eller også så "gør vi hvad vi gør" - mener hvad vi mener, handler fordi sådan plejer vi -

 

Bag enhver handling ligger en tanke - betyder det så også at der efter en tanke opstår en handling? Det kan der gøre hvis vi er bevidst om det, men vi er mere end vores tanker - vi er et levende væsen med følelser, lyster og kropslig sansning. Alt dette bliver inkluderet i dette onlineprogram - også selvom det foregår online. Du vil have adgang til programmet fra en onlinebase - men derfra vil du blive udfordret, så det rammer ikke bare dine tanker men åbner for et nyt perspektiv. Man kan sige, at du kan vælge at bygge en ny etage med udsigt. 

Velkommen til Time4MYtime universet - et kraftfuldt program der er skabt for at skabe forandring, hvor du sidder i førersædet og bestemmer.