SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SLANK, FIT OG FLOT FIGUR

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

TAG TID TIL DIG!

Mange kvinder ofrer ofte at tage tid til sig selv for at passe job, familie, være der for andre osv.. Mens de tilsidesætter sig selv igen og igen tænker de, at der kommer en dag hvor".... men dagen ikke kom af sig selv, og der noget med vægten og kroppen. Noget der betyder noget, - nemlig vores fysiske udseende. 

At have den vægt og figur vi selv føler passer til os, er vigtig del af livskvaliten og det kan godt file på selvtilfredshed, selvværd, selvtillid ikke at være tilfreds med vægten, glad og stolt af sin figur/krop. 

Så når vi tilsidesætter os selv i stedet for at tage tid til at inkludere det, der også giver glæde og selvtilfredshed, så vokser der en indre ked-af-det-hed frem. Vi siger det ikke højt men mærker utilfredshed og ofte også en indre kritikker når vi konfronterer os selv med vores vægt/figur enten i spejlet, på vægten, når vi tænker på bikinien, mv

MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN fokuserer på at viser os vejen tilbage til os selv.... ikke kun med kost og træning, men alt det der får hele sådan en proces til at lykkes. Det bliver ofte tager for givet, at "man da bare" vender hele hverdagen op og ned og fra dag 1 er i stand til at ændre vaner, kost, træne og så finde tid, mobilisere handlekraft og holde skruen til resultatet tikker ind og forresten så er der after life med at holde det, man har kæmpet for. 

I onlineforløbet findes nemlig et særligt koncept: Time4Mytime, der trin for trin viser hvordan du sagtens kan tage tid til dig, uden det betyder at du forsømmer dit job, børn, mand, venner, hund, hjem mv. 

Time4Mytime er en selvudviklingsrejse med aha-oplevelser, der bidrager til at tænke og handle udfra indre tanke-livsstil (mindsæt), hvor vi på et bevidst og powerfuldt plan tager kontrol over vores tanker og handlinger, opdager og udskifter ubevidste vaner og handlinger til en bevidst, målrettet, fokuseret livsførelse hvor også giver til til at passe os selv. 

For at iværksætte projekt tabe sig og få sin version af flot figur, så må vi "ryste posen" af same old vaner, og starte den rejse, som kan så vendes vrangen udad på vaner, comfortzone, identitet, selvopfattelse, kompetenser. 

Derfor er Time4MYtime et "overflødighedshorn", der styrker vores selvindsigt ved bl.a. at selvmotivering, styke handlekraft i forhold til selvprioritet,  selvdisciplin til at holde en aftale med sig selv, viljestyrke til at holde ud. 

Tidligere deltagere skrev, at de ikke havde regnet med, at Time4Mytime havde så stor en effekt i forhold til deres proces 

TRYK HER og læs hvordan tidligere deltagere skrev. 

TRYK HER for tilmelding til MAKE IT HAPPEN med BIKINIEKSPRESSEN