LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

HVEM ER HENDE DER LINE?

Før jeg er noget andet, er jeg bare en kvinde, der har brugt sit liv på at finde min egen autentiske identitet. Fra ung pige til i dag har jeg været på en lang livsrejse for at opdage alt det jeg allerede var.

I dag kan jeg åbenlyst bekende, at jeg kan lide at være mig. At jeg har trodset janteloven, både den indre og ydre. Jeg er gået fra at hade mig selv og min krop, fra spiseforstyrrelse, selvdestruktiv tankegang, angst til at være ”bare mig” og kunne lide det.

Jeg er i dag 54, gift på 30. år, har voksne børn, et barnebarn og en mere på vej ... og en schæferhund. Jeg er en blanding af en bogorm og fitnessentuiast. Jeg har i mange år mixet business med pleasure og lever udfra princippet om, at glæde er noget vi skaber og føler. Jeg har været selvstændig gennem flere årtier og jeg har brugt meget tid på både uddannelse og personlig udvikling.

Faglig kompetence er for mig en æressag, - såvel som erfaring på egen krop. Jeg er en walk the talk type, dvs – jeg bruger min livserfaring sammen med min faglige kompetencer.

En af mine passioner er at uddanne mig – et af mine kendetegn er, at jeg har flere uddannelsesretninger, som jeg har samlet under samme tag.

Exam Makeupartis og kosmetolog (USA 1986), Bio-Sculpture negleteknikker, Djarling hair-extentionist, Pure Beau pigmentør

Ultratone Slanketerapeut, kost- og livsstilrådgiver

Lægesekretær uddannet på Rigshospitalet

Exam FDZ Zoneterapeut, Diplom Kinesiolog, Exam Akupunktør og kranio-sakral terapeut

Exam ID-Psykoterapeut og coach/Mastercoach (Manning Inspire) Exam Fitness Instruktør, Personlig træner (EREPS4)

Desuden har jeg:

Uddannet Farve, Stil og-Image konsulenter i mit firma Unique Image i 1988-89 

Været træner i Ultratone Slankebehandlinger 

Underviser hos Pure Beau Pigmentør

Manning Inspire Coachtræner og certifier

Holdt foredrag og workshops gennem mere end 20 år

Afholdt 5 bootcamps i Spanien

Været indehaver af Klinik Lifecare siden 2001