LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

SAGDE DU VÆGTTAB? Så spørger jeg om hvor meget? Er du klar NU?

KOM MED PÅ RETREAT I SPANIEN  (kurser og personlig coaching er inkl. læs mere HER)

HYR LINE SOM DIN PERSONLIGE VÆGTKONSULENT  - tryk HER

Jeg har de sidste 15 år beskæftiget mig med kvinder +40, der gerne vil tabe sig. Fælles for dem alle er, at de har X kg for meget, eller at de føler at deres figur er "forkert". De oplever, at de ikke kan tabe sig, at de har prøvet, men intet virker, at de når aldrig i mål, at de træner, spiser, gennemgår udrenselskurer, spiser kosttilskud mv.... men hvis de endelig taber sig, får de ikke den figur de gerne vil have.

Ikke mindst er der altid de genstridige "last standing" fedtdepoter som nægter at forlade arenaen. Alt sammen noget der fylder i bevistheden, tager på selvtilliden, gnaver i livsglæden.

Jeg hører og oplever mange sige: Hjælp mig Line.. jeg synte, at jeg lever sundt og gør alt det, der burde gøre det muligt, at jeg taber mig. Er jeg virkelig immun overfor vægttab? Hvis jeg dik jeg en 1 kr hvor hver gang jeg havde hørt dette gennem de sidste 15 år, så ........ 

....men jeg KAN gøre noget. Det er heldigvis ikke og aldrig for sent, umuligt, igen er immune eller er født uden stofskifte.

De uvelkomne ekstra kg og indsatsen der ikke giver resultater, er et megaføltsomt emne. Det er nemlig  kke helt legalt at være tilfreds med sin vægt/figur. Alligevel ser vi idealerne malet op og ned af alle medier.

Lad det være OK at vi gerne vil optimere os selv, være glad for vores krop og figur

For mig er der ingen vægt eller kropsfacon, der er rigtig eller forkert. Jeg har som slankekonsulent, kropsbehandler, alternativ behandler, coach og psykoterapeut lagt øre til de mangemange kvinder, der trak masser af servietter fra Klinexkassen, når de fortalte om deres krop. Oplevet deres smerte, set deres tåre. Hørt hvor deprimeret, ulykkelige de blev, når de så sig selv i spejlet. Om hadeangreb og et sprogbrug, der kunne få en havnearbejder til at rødme. Alt i alt, så kender jeg den sårbarhed der ligger bag vores relation til kropppens facon og vægt. 

Jeg dømmer ikke,, stiller ikke spørgsmål ved, OM vi skulle "bare acceptere os selv". Det lader jeg op til den enkelte. MEN hvad jeg gør er, at jeg anderkender, hvad vores figur og vægt kan gøre ved vores selvopfattelse og livsglæde.

VÆGTTAB ER MIT SPECIALE 

Hos mig får du fakta, mens jeg går helt tæt på dig, for at finde hvad vægttab er for dig, betyder for dig. Du får "sandheden om slankheden". What it it takes .. uden svøb. Du får redskaber, opfølgning, støtte. Men hvad du også får er, hvordan du gør det let i det lange løb.... menlig i hverdagen

Du får ikke af vide af mig at du kan købe en standard slankepakke og så halleluja .. om 6 uger står du klar. Fordi en standardpakke kan umuligt kende dit personlige mål: Hvad er vægttab er  for dig. Betyder for dig. Hjælpe dig til at definere dit eget ideal om mål så klart, at du tror på det. 

VÆR DIT EGET IDEAL

Idealer har vil alle. Vi hører ofte om at vi ikke skal købe ind på andres idealer. Helt enig. Men det betyder ikke, at vi ikke må have en holdning og ønske om at optimere os selv. For mig er det naturligt, at gerne vil kæmpe for dig selv. På egne primisser

Jeg kan få alle til at tabe sig... har du et ønske, har jeg vejen. 

LÆS MERE OM VÆGTTAB HER: 

BEEN THERE - DONE THAT!!

Når jeg siger, at jeg kan få alle til at tabe sig, så er der noget om snakken. Fordi jeg spiller på flere piber: Min viden fra min alternative verden, mine mange år som kostvejler og krops-slankebehandler, som coach. Min baggrund i psykoterapi. Ikke mindst som personlig træner og kostvejleder. 

VÆGTTAB NU

Du kan starte allerede lige nu. Med lige nu at beslutte, at du vil kæmpe for dig. Lad fortid være fortid, nedlæg stridsvåbnene og lytte til hvad der skal til. 

Er din krop i ubalance, er jeg ikke kinesiolog, akupunktør, zoneterapeut mv. for ingenting. Der kan faktisk være noget om snakken. At energisystemet har sat sig fast. Det kan afklares!

Syntes du at du træner uden at få resultat? Det gør de fleste, det er derfor man hyrer en personlig træner. Vi er uddannede til at undervise i, hvordan du skal træne for at få dit resultat. Du sparer mange timers anstrengelse ved at lære de tips og kneb, der gør en forskel. Træning giver altid resultat, hvis du træner "rigtigt" Basta!!

Er det svært/umuligt/uoverskueligt at motivere dig selv? Finde et indre drive, gide det, finde tid til det?

Vil du gerne have resultatet men syntes at du har en "rygrad som en orm"? Eller at døgnet burde opgraderes med flere timer?

Det ER også tanken der tæller når det gælder vægttab. Fordi vægttab er en livsstil, hvor vi løber mellem regndråberne mens hverdagen kører.