LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

NU KAN JEG ENDELIG TABE MIG OG BLIVE FIT SOM ALDRIG FØR

ENDELIG EN LØSNING DER VIRKER OG HOLDER MAX 

Jeg hedder Henriette, er 47 år gammel og har en søn på 14 år. Jeg arbejder til dagligt i Lufthavnen hos SAS med meget skiftende arbejdstider. Jeg er udafvendt og lever et liv i højt tempo. I hverdagen kommer min søn først, hans sport og aktiviteter. Som singlemor og et arbejde med tidlige vagter, ofte kl 4 om morgenen, er jeg nødt til at være fit og tænke på min kost, da dagene hurtigt bliver meget skæve ift søvn.Dels pga de forskellige mødetider, men også min søn’s til tider, sene hockeytræningstider.

FØRSTE INDTRYK AF LIFEQUALITY BOOTCAMP

Jeg har kendt Line igennem flere år. Da hun første gang fortalte mig, hun i Spanien havde mødt en personlig træner og havde der fået lagt et kost- og træningsprogram, der bare “kunne noget”,- tænkte jeg:"Fedt for hende,- hun har endelig fundet den glæde ved at træne, som jeg har haft hele livet.”! Dog fandt jeg hurtigt ud af, at det var noget helt andet, hun havde gang i, ift det, jeg havde været igennem tidligere. Line var helt oppe og køre og talte begejstret om “denne” Monica i Spanien. Alt det hun kunne. Dette møde var helt anderledes, end noget, Line selv havde oplevet før.

GAMMMEL VIN PÅ NYE FLASKER?

Jeg har også haft personlige trænere, fået kostprogrammer og været på bootcamps. Men intet som rykkede i nærheden af det her. Med tiden røg der bare et par kg på her og der, og langsomt har jeg gået og fundet undskyldninger, som “man bliver jo også ældre”... “det var noget andet, da man var ung”.. osv osv..

GADEROBEN DER VENTEDE PÅ JEG KOM TILBAGE

Noget der irriterede mig seriøst var, at jeg havde meget tøj i min garderoben, som jeg bare ikke længere kunne passe. Jeg skulle til at købe bukser med stretch i, der ovenikøbet pludselig var højtaljede, for ikke konstant at blive mindet om den delle, der pludselig havde sneet sig ud over bukserne. Noget måtte gøres.

REGNSTYKKET DER IKKE GIK OP

Jeg har altid tidligere været vant til at have en fin krop, som jeg kunne være stolt af. Har også haft fokus på at leve sundt og træne. Men må nok erkende, at lige pludselig føltes det bare ikke som om, at det var nok. Det jeg plejede at gøre virkede ikke mere.

HVIS HUN KAN - KAN JEG OGSÅ!

Line er over 50 og havde da også, trods en slank figur, fået lidt fylde i taljen og på lårene. Men pludselig en dag, hvor jeg er forbi hende, ser jeg hende stå med både talje og figur, der var imponerende forandret på så kort tid. Hun rykkede sig markant og mere end jeg nogen sinde havde gjort, både på energiniveauet og sandelig også på figuren. Jeg ved, at hun ikke trænede før, men lige pludselig begyndte den mere "fit figur" at vise sig.. .på kun 3 mdr... Jeg blev nysgerrig og lyttede mere intenst til Lines forandring. Kostplanen som hun talte meget om, det trænings-program der gav hende resultater. Jeg overvejede en stund om jeg bare kunne overtage hendes planer,- men ved også, som så meget andet, at hvad der virker på en, virker ikke nødvendigvis på en anden, så strategien var lagt. Jeg ville også på Bootcamp i Spanien,

BOOTCAMP PÅ EN ANDEN MÅDE

Line fortalte, at hun havde arrangeret en Bootcamp til Spanien sammen med sin træner Monica. For at give alle der ville den oplevelse at få det resultat, hun havde. Hun fortalte, hvordan Monica ville kunne give alle en kost og træningsprogram, baseret på egne mål. Hvordan Line selv havde holdt fokus på, at selvom den bedste trænings- og kostplan lå lige foran snuden, så var det stadig den boblende motivation, der fik hende til at møde op. At hun havde skabt et koncept, netop til at arbejde med at være motivationsdrævet af de rigtige årsager.

VAR DET NOGET FOR MIG?

Klart jeg skulle med. Men jeg var stadig skeptisk. Jeg har tidligere smidt så mange penge efter div. bootcamps og personlige trænere og det havde intet givet på den lange bane. Hvad kunne overhovedet være anderledes?

MIT PERSONLIGE MÅL 

Mit mål var at blive fit, få det velvære jeg længe havde søgt og at JEG igen kunne vælge frit, hvad jeg ville have på, hjemme i skabet og det ikke var tøjet, der valgte mig.

SKRÆDDERSYET TIL MIG OG FOR MIG

Da jeg fik min personlige time med Monica forstod jeg hvorfor jeg aldrig tidligere havde fået resultat. Min træning var blevet for ensartet - og den passede slet ikke til min krop. Jeg var faktisk både overtrænet og andre steder fuldstændig uden saft og kraft. Jeg fik fif, om små ændringer, jeg ALDRIG har hørt om før. Små geniale detaljer, som bare betød alverdens.Monica sammensatte et program, så jeg følte, at jeg startede helt forfra. Det hele handler om symmetri, sagde hun.

DERFOR VIRKEDE MIN TIDLIGERE KOSTPLAN IKKE.

Så var der kostplanen. Jeg, der var sikker på, at jeg levede SÅ SUNDT oplevede, at jeg nogen steder fik alt for meget og for det meste spise faktisk alt for lidt! Mest af alt var jeg nok på den ene side kalorieforstrækket og på den anden siden, var der kalorier der vist ikke helt talte!!

NY MÅDE AT TÆNKE MAD

Alle mine gamle overbevisninger om rigtigt og forkert blev udskiftet med en helt ny livsstil. Jeg skulle nemlig til at spise en masse mad - Jeg var godt nok skeptisk, men det viste sig, at jeg faktisk fik mere og mere energi og så skete det endelig: Jeg begyndte at tabe mig, der hvor jeg gerne ville. Jeg kunne mærke, at jeg blev stærkere. Fik mere energi til at træne. Jeg blev helt høj af det.

EMOTIONELT OVERSKUD

En af de ting der overraskede mig meget med Lifequality Bootcamp, var Power Transformation programmet. Det er svært at sætte ord på, hvad der skete der, men da jeg kom hjem, følte jeg mig fornyet. Gammelt stress var udvasket. Jeg er af type meget ansvarsbevist og kunne mærke, at mange år som den ansvarsfulde single mor, faktisk var tungt at bære på. Power Transformation gav mig adgang til at opnå en ny ro og læne mig mere ind i mig selv. Det har givet mig mange redskaber. Noget der minder mig om, hvorfor jeg gør det her, hvem jeg gør det for (MIG) og HVAD mit mål er.

DET HANDLEDE OM MIG HELE TIDEN

Hele Bootcampen var bygget op omkring hva JEG havde af preferencer. Hvad MINE mål var. Og der blev kigget på mig og lyttet til mig. Det var ikke mig, der blev sat i et program som alle andre også fik.

MINE 10 ÅR GAMLE SKIBUKSER ER BEVISMATERIALE: DET VIRER!

Nu flere mdr efter kan jeg også sige, at min oplevelse er en succeshistorie. Jeg tog på skiferie i skibukser, jeg ikke har kunnet passe i 8 år. Jeg træner passioneret og spiser mig så mæt, at jeg ikke tænker på de søde sager i hverdagen. Det kik jeg oplevede dernede og endnu mere da jeg kom hjem, var følelsen af psykisk at have kontrol og være max fyldt op af min egen energi.

LØSNING FOR LIVET

For mig har Lifequality Bootcamp været lige det jeg manglede, for at finde min nøgle til, hvad jeg skal gøre, for at holde mig fit og energifuldt. Jeg har i flere år ledt højt og lavt, for at finde den livskombination, der kan give mig hele pakken: Energi og overskud, en stærk krop, flot opstrammet figur, forbrænding der virker, mæt hver dag, ingen sukkertrang.. jeg kunne blive ved.

Jeg er så fuld af glæde og kan kun give mine varmeste anbefalinger til Lifequality Bootcamp- som er af en kaliber, jeg aldrig har mødt før.

Til Line og hendes Power Transformation, der vækkede min passion og livsglæde.

Af hjertet tak til jer begge.

Henriette