LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY BOOTCAMP GØR EN FORSKEL! MIN KROP ER MIT VIDNE

Dette er historie om, hvordan jeg selv var Lifequality Bootcamps første resultat.

Hvordan mit møde med Monica i Spanien ændrede mit trænigsliv og dermed hele min fysik og krop. 

Hvordan jeg brugte Power Transformation til at få inkluderet træning i en propfyldt hverdag.  

Om at gå fra at have en trænigsrygrad som en karklud til at oparbejde en trænings-jernvilje, der gav pote.

Hvordan jeg på kort tid oplevede en så makrant forandring , der blev bemærket af alle. Ikke mindst mit klædeskab.

 

Hvordan jeg og Monica samme skabte visionen om Lifequality Lifestyle Bootcamp.

Íkke mindst: Hvordan det kan være muligt for alle at få en stærk, energisk og veltrænet krop?

 

Jeg tænker, at jeg ikke er spor anderledes end mange andre kvinder i det ganske danske land. Vi vil alle SÅ gerne finde den evige kilde til ustoppelig lyst til at træne. Jeg havde såden en film i mit hoved, hvor jeg konstant kunne se mig selv springe ud af døren med træningstasken. Jeg syntes da selv at jeg havde potentiale til at være en entuiastisk fitnesstøs. Kunne sagtens se mig selv i denne version. Men sandheden var, at jeg ind i mellem kortvarigt opstod i denne version. For senere at flade tilbage til den livsstil, hvor jeg blændede ind med sofaen om aftenen. At træne blev altid udsat til  i morgen ... eller måske næste uge eller måned!. Ønsket i hjertet trængte til at blive jumpstartet. 

 

 

KUNSTEN AT BLIVE JUMPSTARTET

De fleste af os kan opleve, hvordan andres motivation kan smitte os. Vi bliver måske inspireret. Men det praller af lidt efter lidt. Fordi denne motivation ikke var vores egne. Vi lånte måsk blot lidt af den et øjeblik. Men andres inspirende motivation jumpstarter os ikke... MED MINDRE,  ... at der er et ønske der længtes efter forandring.  I ønsket om forandring skal samtidig være" indbygget en motor",  der venter på at blive jumpstaret. Komme op i det helt store gear,  så vi selv begynder at producere ægte form for livsglæde, vi selv kan køre på. 

 

Ægte motivation kommer indenfra. Fra det sted i os alle der har et specifikt ønske og et oprindeligt ønske. Motivation udspringer fra en indre kilde af livsglæde. Livsglæde er livets eliksir. Nogen gange kan vi dog falde over vores egne fødder i forsøget. Vi har alle et hav af overbevisninger, der handler om, hvad vi kan og ikke kan. Hvad lader sig gøre og hvad ikke gør...

 

At træne handler i høj grad om at finde ind til denne livsglæde. Vide hvorfor du træner og hvad der er værdi for dig. Min vision og ønske med Power Transformation er, at du opdager, at det at være i kontakt med sin krop giver energi, godt helbred, flot figur, stærk krop og ikke mindst et mentalt overskud.

 

Jeg fandt træningsglæde, motivation og ikke mindst passion. Det “missing link” opdagede jeg var, at min træning ikke gav resultat. Jeg har trænet både holdtræning af alle slags, spinning og brugt tid på løbebåndet, stepmaskiner etc. Jeg ligger ikke just på den lade side når jeg går træningsamok. Endte altid med faktisk at være udmattet bagefter. Derfor var det også svært at mobilisere energi til at komme afsted igen. 

 

Træning giver jo først resultat efter en tids indsats, det der var anderledes var at jeg mødte en træner, der gik specifikt efter at få defineret HVAD jeg ville havde ud af min træning... og herefter instruerede så grundigt at jeg følte, at præcis viste hvordan jeg fik det. 

 

Før var altid et “missing link”. Hvis jeg kunne mobilisere viljen til at træne, så var jeg aldrig rigtig mentalt tilstede. Det var fornuften, der for en tid sejrede! Gevinsten ved at træne på lang sigt. I de perioder jeg HAR trænet, har det således altid været udfra skrækscenariet for, hvad der skete “hvis ikke”. 

 

Min egen motivation og lyst til at træne sidse år i januar kunne ligge i hullet på en 25-øre!!! Jeg meldte mig ud af Fitness World, fordi jeg opdagede at de havde udvidet fitness centeret mange måndeder før, uden jeg havde opdaget det!!! Ergo var jeg igang med mit eget træningsbedrag. Men samtidig så jeg sandheden i øjnene. Jeg var "sådan en" der ikke trænede. Men også en kvinde der lænede sig op ad overgangsalderen og havde for alvor opdaget HVOR meget det forandrede min krop. 

 

MIG - EN MIDALDRENDE KVINDE I DÅRLIG FORM

Før jeg mødte Monica trænede havde jeg overhovedet ikke trænet i årevis. Jeg troede selv på at lige-om-lidt så begyndte jeg mit nye powerliv, hvor træning var inkluderet. Men pludseligt var jeg en dame over 50.

 

HVAD VIL DU?

Spurgte Monica mig. Jeg mumlede de mange standardfraser der findes: Øh bedre form, sådan lidt all-over og mine ben! Not good enough. Send mig en mail og fortæl mig specifikt hvad du vil havde ud af din træning. Så mødes vi om 2 dage, hvor vi sætter os og gennemgår dette inden jeg laver din kost og træningsplan. Jeg skal vide mere om hvem du er. Den besked gik rent ind. At være specifik med sit mål, har jeg en uddannelse i som coach. Det gav kun mening! 

 

 

DU SKAL SPISE ORDENTLIGT

... ellers kommer du aldrig til at havde energi til at træne, sagde Monica ved vort første møde.

En af de ting Monica lærte mig i først omgang var, at kosten skal følge med. Før hadede jeg at lave mad og havde appetit som en fugl. Spiste sådan lidt on and off. Kunnen ikke forstå, at jeg var begyndt at tage på mærkelig steder, selvom jeg spise så lidt. 

Havde fået "moffincake" i taljen.

Bagdelen var gået sydpå.

Min figur var blevet mere firkantet end jeg kender den.

På trods af jeg havde tynde spagettiarme, lignede de nu mormorarme med vinkeskinker.

Og min ben. Uha ... jeg havde sagt farvel til nederdele over knæet, og var gået fra str 34 til 38 på halvandet år! 

 

Måske andre ville sige: Jammen Line du er da en flot kvinde af din alder. Ja af min alder... skulle jeg acceptere, at jeg nu var en aldrende kvinde, der skulle sige farvel til mit eget ideal om, hvordan min krop skulle være? Skulle jeg også accptere at ondt i ryggen var en del af at være mig? 

Jeg kunne desuden godt se, tiden ikke havde tænkt sig at være mig nådig. Med andre ord...hvor ville jeg være om 2-4 eller 10 år? 

 

JEG OG MIN SELVDICIPLIN TOG ET VALG

Livet er fulde af valg ... og jeg tog et valg, da jeg mødte Monica. Jeg turde dårligt fortælle hende HVOR dårlig i form jeg var. Der foran mig stod en fitnessdame, hvor alt sad rigtigt og mere til. For mig var det ok ikke at komme op på hendes niveau. Men mere i den retning ville passe mig. Det ville sige, at jeg sagtens kunne se mig selv i en anden version, stærk og mere robust. 

 

Jeg var selv bange for mit egen selvdiciplin. Om jeg kunne stå distancen. Altså få tage-sig-sammen Line med på sidelinien.

 

Da jeg skulle fortælle Monica hvor mange timer jeg havde tænkt mig at træne per uge, var som om, at jeg hørte en stemme brøle "løgner" inde i mit hoved.  Jeg påstod,  at jeg da sagtens kunne møde op x 3 pr uge af en time. Dette var ikke sket siden børnene var små og mine fødsler havde ændret min figur så meget, at det var som om, at jeg havde en ud-ad-kroppen-oplevelse, når jeg kikkede mig selv i spejlet.

 

 

DAMEN MED ZOOMLOOK OG ET HJERTE AF GULD

Hvad var det Monica gjorde der gjorde en forskel? Hun mødte mig i øjenhøjde. Hun tog mig igennem step by step hvad jeg skulle gøre. Jeg oplevde at jeg begyndte at få en forståelse for, hvad der skulle til. Men også at Monica havde gennemskuet, hvad jeg gerne ville opnå.

Fordi vi var rundt om hele mig, blev det lettere at inkludere i hverdagen. 

 

 

TRÆNING DER KUNNE SES OG MÆRKES

Da jeg kom tilbage til i Spanien igen efter 6 uger var min krop helt forandret. Jeg havde trænet x 3 pr uge. Jeg havde gnavet mig igennem alt den mad dagligt jeg havde fået anbefalet. Nu stod jeg der og var pivstolt. Stolt af at jeg kunne. Jeg var mere end stolt. Jeg ville havde mere. Det der var en ønske om at få en pæn figur i en stærk krop, var nu blevet konverteret til facination af sporten. At træne var nu inkluderet som en del af min identitet. I dag træner jeg x 5 om ugen og jeg knuselsker hvert øjeblik. Kan mærke den piplende glæden fylde mit sind, hver gang jeg når til den til på dagen, hvor jeg og min taske skal til træning.

 

 

MOTIAVATION SOM DRIVKRAFT

Det mentale overskud. Selvdiciplinen, Den ægte motivation der er min egen. Passionen og livsglæden ved det jeg gør blev jumpstartet i mødet med Monica. Hun er så inspirerede en dame, at det er så let at tyvstjæle lidt af den begejstring hun flyder over med. At se hende træne giver en indre wow-gid-det-var-mig. Hun er så inspirerende at være sammen med, at det smitter. Men inspiration er kun til låns. Den praller af “torsdag eftermiddag”,  når hverdagen stjæler fokus med alle sine gøremål... MEDMINDRE... at er vores EGEN vaskeægte motivation evner at larm så meget, at den trækker os afsted.

 

Hvordan man opbygger og vedligeholder motivation er min niche som master lifecoach, mentor og næsten færdig psykoterapeut.

 

 

POWER TRANSFORMATION - SÅ KAN ALLE SAGTENS

Ligesom jeg var Lifequality Lifestyles første produkt af træning. Ligeledes er jeg mit eget produkt af Power Transformation.

 

Blandt andet fordi:

Jeg fik klargjort mine livsværdier og prioriteret dem.

Fik en klar erkendelse af, hvad det betyder for mig i min hverdag. Opdagede hvad  "my time" handlede om for mig.

Jeg er fuldt bevist om, hvorfor jeg træner, hvilket formål træning har for mig.

Hvad træning ikke er.

Hvad for lidt og for meget er.

Hvordan jeg kan give mig selv medvind for hvert lille trin, og ikke "buhe og håne" mig selv, mens forventningere bare flyttes.

At anderkende den lille fremgang i nuet, hvordan den er synlig blev også en ny god ven.

Opdage hvad NUet giver i træningen... ikke kun resultatet på lang sigt. 

 

SELVVÆRD MÅ GERNE VÆRE EN SELVFØLGE

Jeg har i mange år arbejdet med egen selvværd, selvrespekt og selvtillid. Ingen spøgelser fra fortiden der fylder mit hoved med negativ kommentarer er velkomne.. Jeg har gjort op med mig selv, at her får det positive tilløb kun plads. Negative tanker fra det indre er ikke velkomne.

 

TRÆNING SOM LIVSSTIL

Jeg fik set mig selv med den identitet der følger med at træne. Og den der følger med ikke at træne. Herfaf tog jeg et bevist valg:

En livsstil med træning inkludert.

Hvilket betyder at jeg altid har pakket tasken og altid har sat min træning på kalenderen. Og at denne aftale med mig selv ikke kan brydes. 

 

DET VIGTIGSTE ØJEBLIK ER LIGE NU

Jeg fik forstørrelsesglas på min indre dialog. De tanker der evner at hold en aftale med mig selv, og den der evig-og-altid har en tykmavet undskyldning der holder i byretten.

Jeg er konstant bevist om at nuet er gældende. At jeg lever i nuet og den største kilde til livsglæde finder jeg i nuets nu. Ikke når målet er nået.

 

 

DET STORE HVORFOR - BÅDE I NUET OG PÅ LANG SIGT

Primær og sekundær gevinst ved træning, viljegymnastik, selvdiciplin med egenkærlig smag, motivation der evner at jumpstarte handlekraft giver livsglæde på første række.

Når vi har defineret ovenstående for os selv, er vi så klar over hvad og hvorfor, at hverdages mange udfordrende udskyldninger ikke larmer så meget, at de afholder os fra at fastholde de gode og givende vaner. Det har nemlig ikke noget med dovenskab at gøre. Mere en proces af selverkendelse og gevinst. Det handler om at få ekskluderet den evige dårlige samvittighed og få medvind.

 

 

UDEN MAD OG DRIKKE......

Så var der hele praktikken omkring at få inkluderet kosten i livsstilen. En yderst vigtig faktor. Uden mad og drikke duer heltinden ikke. Slet ikke i fitness centeret. En drik med BBCA er IKKE nok. Real food er det der skal til. Jeg selv finder absolut ingen glæde i at stå i et køkken. Så hvordan det er lykkes en køkkenhader som mig at tilbringe kvalitetstid i køkkenet har været et tilløbsstykke. Fordi kan jeg det... kan alle.

Hvordan det lykkes har vi indraget i Lifequality Bootcamp. Jeg har ikke fået mere tid af at træne. Tværtimod. De timer jeg har inddraget til træning på ugeplan har jeg taget et andet sted fra. Jeg har derfor gjort det til en kunst at gøre det nemt og "spiseligt" at spise mig til nok energi. Faktisk syntes jeg i dag, at mit liv i den retning er blevet meget meget lettere.

 

Power Transformation er et step by step system, der sammen med rigtig træning og kostplan giver de synlige resultater, der gør den forskel du ønsker.

 

 

TIL DIG DER OGSÅ SYNTES DU FORTJENER DET BEDSTE

Da jeg sad i flyveren hjem efter mit første møde med Monica, havde jeg en følelse af, at jeg havde fået fat i eliten. Havde jeg vist på forhånd, at Monica kunne gøre en såden forskel for min træning, havde jeg gerne fløjet til Australien for at få den know how, der gav mig en tyk selvfed overbevisning om, at min træning i Fitness centeret ville give pote... hver gang.

 

Monica i den grad er værd at rejse til Spanien for. Det er min overbevisning, at vi simpelthen ikke har personlig trænere på hendes niveau i DK. Sikkert mange dygtige, men ingen på hendes niveau

Tjek gerne hendes bagrrund og resultater, og du vil vide hvorfor jeg siger dette. Monica har ikke copy/paste programmer. Hun sammensætter præcis til dit mål, kropstype, temperment og livsstil. Ligesom hun gjorde for mig.

 

SÅ HVAD ER SVÆRT

Vi oplever alle utilsiget modgang i livet. Modgang som kan være sætte en kæp i hjulet.

Jeg kommer ikke fra en anden planet. I min træningstid har jeg oplevet at brække 2 tæer. Få halsbetændelse, en kalender der VAR fyldt op fra A-Z. Børn der havde akut brug for deres mor. Hovedpine, glemt tøjet, total fladmast. I den retning er jeg ikke mere fritaget end andre. Og på days like that kan motivationen rende og hoppe. Men forskellen er, at jeg har inkluderet dette og har derfor en nødplan. Selvfølgelig møder jeg ikke op i Fitness centeret dødsyg. Fordi jeg i min livsværdier erklæring har aftalt med mig selv, at jeg vil passe på mig og mit helbred. Fordi jeg har op på hesten igen strategier, derfor ved jeg at måske jeg gå på krykker de ene uge, de næste humper til træning og træner med omtanke, og et par uge efter er jeg tilbage.

Disse strategier indgår som en nødvedig del af Power Transformation.

 

 

EN GENVEJ TIL DIT POTENTIALE OG  DIN  HANDLEKRAFT 

Med Power Transformation vil du opdage side af dig selv, som ligger og venter på, at du opdager det potentiale du rummer. Hvordan vores mål, evner og livsværdier i virkeligheden er en rød tråd. Følger vi denne røde tråd oplever vi den magiske side af os selv, som er ganske unique. Den side vi i virkeligheden elsker at være i stue med: Vores eget fantastiske jeg og den krop der følger med.

 

Jeg er ikke ked af at indrømme, at Janteloven ikke længere har noget say i mit liv. At jeg sagtens tør stå op og sige, at jeg allerede i dag er stolt og glad for mit resultat. At de er sjovt at være mig.

 

Lad os alle sende Janteloven på pension en gang for alle.

 

 

Alle burde havde en Monica i deres liv sagde jeg begejstret til en veninde, der havde bemærket at jeg ikke kun havde tabt mig, men jeg var strammet op og osede af tykhudet energi. Ja, sagde min veninde: Men ikke alle har din viljestyrke og motivation. Og jeg huskede, at det have jeg heller ikke i starten. Jeg udarbejde Power Transformation i foråret og havde brugt dette koncept i personlig udvikling for virksomhedsledere. Her slog det mig. Jeg havde selv brugt principperne i Power Transformation til at opbygge min jernvilje, ose af motivation, bevare fokus og få kabale til at gå op.

 

Jeg præstenterde min ide for Monica. Vi har begge en stor respekt for hianandens viden og hvad den kan flytte hos vores klienter. Da vi opdagede potentialet for kombinationen, kunne vi mærke begejstringens energi rejse sig. Vi har begge det samme ønske om at vort arbeje gør en forskel der giver mærkebare og synlige resultater. En vision havde fået liv.

 

Vi glæder os begge til at bidrage til at gøre en forskel for dig.

 

VELKOMMEN TIL LIFQUALITY BOOTCAMP.

En sand lifechange og oplevelse.

 

NÆSTE LIFEQUALITY BOOTCAMP: 8.-14 MARTS

DET ER LET AT LEVE FIT - også i ferien

Mange oplever, at det at leve fit, sundt. Altså passe på sig selv og sin krop, er et angstrengende foretagende. At man skal være fanatisk besat for at holde den fit livsstil. At "de der fitnesstosser" umuligt kan unde sig selv at nyde livet. Man skal da have lov til at tage helt fri -  især når man har ferie. 

 

HVAD NU HVIS

.......det i virkeligheden var let og naturlig at leve fit?

Hvad nu hvis det rent faktisk IKKE var forbundet med anstrengelse og følelsen af, at forsage det gode liv?

Hvad nu hvis det faktisk faldt helt naturligt.... også i ferien?

Selvom jeg er på ferie, spiser og træner jeg stadig “som jeg plejer”. Fordi det er en del af mig - min livsstil. Sån pr automatik! Tror faktisk, at jeg ikke længere husker det anderledes. 

Det er nemlig blevet let og naturligt. 

 

Nøgleordet ligger i at integrere livsstilen. Finde symbiosen... stoppe angreb af diæter/kurer/træningsflip, hvor hjertet ikke er med. Hvor anstrengelserne virker som modhager og selvet er ved at blive kvalt. Kvalt ved at blive proppet ned i en kasse, der ikke passer.

 

Derfor vil ferie føles som et frirum. Endelig nyde livet. Slippe for tvangstankerne om hvordan “man bør” leve. Underbevidstheden skriger efter en vej ud af kunne-skulle-burde. Lad mig være!!! Det er ikke mig!  

 

Uanset hvordan vi definerer vores livsstil mht kost og motion bør det være en naturlig del af os. Ikke et skrækscenarie eller et ideal der skal leves op til.  

 

ER DET TANKEN,  DER TÆLLER?

Jeg er overbevist om, at vi alle i bund og grund vil os selv det bedste. Når hverdagen trækker os rundt i manegen, er der masser af de gode, bedre og bedste intentioner. Altså senere... I vores tanker vil vi gerne tro på, at vi passer på os selv. Vi har ihvertfald ikke lyst til at opdage, at det gør vi faktisk overhovedet ikke. Fordi hvad er alternativet? At opdage at man misvedligeholder sin krop slider på selvrespekten.

 

KENDER DU DET?

Kompetent på job, elsket af sin familie og venner ....... men hader mig selv. Fordi jeg er et svin med min krop, var der en kvinde der engang fortalte mig: Jeg vil så gerne have “styr på mig” sagde hun. Jeg kan ikke holde mig selv ud! Jeg kan kun kortvarigt få gang i at leve sundt og træne. Det er som om magelighed og hader-

-min-krop er i konstant kamp med hinanden fortalte hun mig. 

 

Udfordringen for mange er, at når den sidste dråbe af “kan ikke holde min krop ud” flyder over, så opstår en eksplosiv energi til at jumpstarte alt det man forstiller sig, burde være en kontinuerlig del af hverdagen.  Der iværksættes en imponerende indsats. Men den holder ikke i længden. Hvorfor er det så svært at “just do it”? Ovenstående kvinde fortalte, jeg forstår simpelthen ikke mig selv. Jeg vil det gerne alt det rigtige, - men jeg stopper altid. Det irriterer mig. Og slider på mit selvværd. 

 

MOTIVATION FRA HJERTET

Det der ofte mangler er en nænsom tilgang. Måske finde et motivationsgrundlag der taler fra hjertet istedet for udgangspunktet er at selvkritikken flyder over. 

 

Hvilket jeg selv kan skrive under på. Hvad enten træningsmenuen står på “lidt men godt” eller “fuld kraft frem”, så er det samme indre mekanismer af motivation, der skal drive værket. 

 

Det er nemlig ikke nok “bare at handle på det” - lave en plan - sætte et mål. Er hjertet ikke med, og lever vi ikke udfra en ægte autentisk overbevisning, baseret på livsværdier. Så vil alle diæter/kure/træningsprogrammer have en udløbsdato. Heldigvis!!! Fordi den rest af selvrespekt vi har tilbage, vil råbe stop!! 

 

Lade selvværdet få ånderum og plads til at værne om vores krop. Fra hjertet være bevist om, hvordan vi passer på os. Derfra sætte agendaen for vores  egenversion af "fit mig"

 

DERFOR ER DET LET FOR MIG

Jeg hører tit, at det er lettere at leve fit, fordi jeg er mig. Det er let for mig.. Men ikke lettere end det er for alle andre. 

Vist lever jeg udra det jeg underviser i. At jeg HAR gjort det let at være mig. Forskellen er, at mine overbevisninger - altså min autetiske reason why kommer fra hjertet. At passe på mig, have en stærk krop - selvom jeg er en aldrende klimateriemakrel. Ikke at forråde den krop jeg er blevet givet. Passe på den optimalt. Det er for mig en livskvalitet der får plads. Jeg mærker hvad det giver mig og glæder mig over, at jeg ved præcis hvad jeg skal gøre, for at gøre en forskel. Ikke en kunne/skulle/burde diktat... for-hvis-ikk-så.. Been there done that. Det virkede ikke!!

 

I dag giver jeg tid og plads til, at der ikke behøver at være en “perfect version me”.

Ting tager tid - enjoy the ride og bliv god til at spotte og glæde sig over den lille forandring. 

 

HAVDE JEG BARE VIST DETTE FOR LÆNGE SIDEN 

Et år er gået nu siden jeg “konverterede” min livsstil. Mærker gevinsten efter et år. At aldrig-mere-kur er fuldstændig udraderet!

Energifyldt, stærk krop, bedre form end ever er blevet en naturlig gevinst. Fordi det der var så svært, blev så naturligt. 

 

At det kan være sooo easy og win-win - selv når man er på ferie. Det er måske det. der har overrasket mig mest. “Hvis bare jeg havde vist dette for længe siden” -  den tanke lagde grunden for at vise vejen med vores Bootcamps.  

 

Just do it.., javist... at bare gøre det, det har jeg prøvet masser af gang.  Indtil gassen gik af ballonen!! Især når jeg var på ferie. 

 

Forskellen er det mindsæt der følger med livsstilen. 

 

DET ER TANKEN. DER TÆLLER

At få installeret det mindsæt, der følger med en fit livsstil, er langt lettere end vi tror. Det er ikke super powers eller fanatisme. Det er genvejen til vores autentiske jeg. Derinde hvor vi gør, hvad vi gør fra hjertet. For os selv. 

 

Det er en indre power, der allerede findes. Der får sin rettidige plads. 

... især også når man er på ferie. 

Af de rigtige årsager og fordi vi er det værd.

 

Yes.., det er det Power Transformation handler om. 

 

Næste Lifequality Bootcamp er  4.-9.okt. 

Her får du det mindsæt der understøtter at er let at leve fit