LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

Sund livsstil made easy

Kender du det? En hverdag der er så fyldt til bristepunktet, at der aldrig bliver tid til at klemme "my-time" ind. Håbet om, at en gang i fremtiden bliver alt anderledes? 

Men lige midt i det hele savnes overskud, måske lysten. Samtitidig findes en indre gnavende utilfredshed der nægter at overgive sig. 

At være fanget i utilfredshed med, at vores livsstil ikke passer til den sunde fit livsstil, vi gerne vil være ... og i virkeligheden ikke ane, hvad der skal til, for at inkludere træning i hverdagen på lang sigt. 

Det er et dilemma mange oplever: 

Ultilfredshed med figuren, utilfreds med ikke at have energi, have ondt i kroppen, føle, at den krop man bor i,  er flere årtier ældre udenpå end indeni. 

 

Hvordan kan man skifte til at få en powerfulde livsstil, hvor sund kost og træning altid kan klemmes ind uanset tempo? Eller kan det lade sig gøre? Er det ikke bare lettere for nogen end for andre. 

 

At finde sin egen defination af sund livsstil er en af essenserne i Lifequality Bootcamp. Det er nøgleordet i at opnå resultaterne på lang sigt. 

 

At finde sit eget niveau og opdage hvordan det faktisk er let at tage hånd om sig selv er lige præcis hvad Lifequality Bootcamp handler om. 

 

Det faktum at mange faktisk hele tiden forsøger at gøre en hæderlig indsats, men enten får stjålet fokus i hverdagen, mister gejsten og oplever at deres ihærdighed tilfredsstiller den utilfredshed der konstant vækkes, når vi er i kontakt med vort fysiske jeg. Det er præcis den søgen efter at finde hvad og hvordan som er inkluderet i Lifequality Bootcamp. 

 

At finde sit eget powerfulde jeg,  hvor vi evner at give plads til en sund livsstil, som vi kan mærke, se og være stolte af. Det er den vision, som Line og Monica har sammenst. En viden om, at de der møder op på Lifequality Bootcamp  allerede har taget det største skridt: De vil det.