KOSTPLAN MADE EASY

DET KOSTER ENEGI AT TRÆNE

 

 

Er energikontoen tom, når du trækker i træningstøjet, ja så evner kroppen ganske enkelt ikke at præstere i sammen grad, som hvis energiniveauet er helt i top. 

 

Klart at vi alle kan have en stålfast vilje og tvinge kroppen til at træne hårdt. Men kroppen kan bedre præstere, når den får den energi, der skal bruges. Den har flere kræfter at byde ind med og evner at komme sig bedre efter træning. 

 

Faktum er, at skal du have resultat af din træning skal der ikke kun være energi tilstede til at brænde af, men også bagefter din træning. 

 

LIGE TIL AT REGNE UD

Det er ganske enkelt et regnstykke, der skal gå op: Mad = energi. 

Men inden du *"snupper en Snigers", så være opmærksom på, kalorierregnskabet måske kan se flot ud på papiret, men effekten er ikke det samme målt i chokoladebarer som i naturlig kost.....selvom der på bundlinien står samme kalorier. For sandheden er, at vores krop reagerer forskelligt på chokoladekalorier i forhold til f.eks gullerodskalorier

Måske har du før undret dig over, hvorfor du ikke bare tabte dig, når du gik på en skrap kaloriefattig udrensende kur og begyndte at løbe dagligt? Mange fortæller, at de i sådanne tilfælde er sikre på, at deres krop enten har et lavt stofskift eller er gået i stå. Ikke ualmindeligt er det, at der er tale om forkert ernæring. Det er ikke tanken der tæller. 

 

 

HVAD NU, HVIS DU EN GANG FOR ALLE KUNNE FINDE DEN KOSTLIVSSTIL, DER GAV DIG HVAD DU GERNE VILLE?

 

Det førte og mest nærliggende er selvfølgelig, at du ved hvad du vil, og hvorfor.

LÆS MERE OM DETTE: Kunsten at vide hvad du vil

 

Der findes et utalt af diverse kure og de behøver ikke at være forkerte... men den bedste kostplan, er den der giver dig DET, gerne vil have. 

 

MERE ENERGI?

VÆGTTAB?

VÆGTTAB SPECIFIKKE STEDER?

ØGET STYRKE?

 

og i det hele taget en optimal fungerende krop, hvor immunsystem, hormonsystem, hud, hår og vitalitet f.eks er så velfungerende, at vi kan kalde det livskvaliltet. 

 

At vægttræning generelt giver en flot, stærk, energisk og velkormet figur læse mere om HER 

 

Men for at kroppen kan arbejde optimalt er det ULTRA NØDVENDIGT, at den får den ernæring, der er brug for. 

 

75% af træning er kost. NÅR du spiser og træner så dette passer sammen med dit mål, vil du have den energi du har brug for til at træne. Og kroppen evner at regenere efter træningen. Når vi træner udfordrer vi vores krop. Efter træning skal kroppen så "på arbejde". Den får travlt med at opbygge muskulaturen. Til dette behøver den energi. I processen nedbryder den affaldsstoffer og øger stofskiftet. Man kan sige, at hele kroppen arbejder på højtryk et døgne efter din træning. 

 

Det lyder alt sammen flot.. og krævende. Derfor har vi inkluderet i Bootcampen, hvordan du gør det let at leve fit. Ikke kun hvad din kost skal indeholde. Men hvordan du let fletter dette ind i en travl hverdag med snilde. Line viser praktisk hvordan dette lader sig gøre. Hun plejer at sige at al ophold i et køkken mere end 15 min er vold og spild af tid. 

 

HELT KONKRET har vi ikke spist os til nok energi

 

- så evner vi ikke at enten gide tage afsted....

- vi kan ikke præstere en ordentlig træning

- det er ikke sjovt at være der

-kroppen kan ikke regenere efter træning

-vi får ikke resultater af vores træning

-vi får ikke det optimale ud af det