LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

FIT MINDSET er for alle

MOTIVATION, SELVDISCIPLIN, DRIVE, PASSION, MÅLSÆTNING, UDHOLDENHED, STRATEGI FOR SUCCES etc

Alt sammen kendetegn for de der  - ligesom en Duracellkanin - bliver ved og ved og ved. Samtidig med at de ligner en nyslået 10'er og oser af overskud. Jublende ræser ud af døren: Jubiii endelig træning. 

Overskudsagttigt påstår, at de helt klart spiser, træner fordi de kan lide det. At det giver dem energi, at de stresser af, når mere i hverdagen. 

TANKER ER EN MUSKEL, DER KAN TRÆNES.

Der findes lighedstegn mellem mål og indsats. Det er faktum. Et mål behøver handling. 3 strikes and out.. hvis vores mindsæt ikke arbejder med.

Det ulyksagelige er, at når vi lider under ikke at handle, opdager vi ikke, at udelivelsen af motivaion, drive og passion faktisk gør livet tungere at danse med, end at tage kampen op og VINDE STORT. 

I just-do-it findes en kæmpe gevinst: RÅ LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET

Hvis og når vi snubler over skemaet i hverdagen.. Når alle de gode intentioner snupper en Snickers. Når vi opdager, at følelsesapperattet hulker over at synet af figuren og vi tager batteriet ud af vægten. Så er det givende at få redskaber og viden til at opdage, hvordan og hvor let det kan være at nå et mål.

Jeg har udarbejdet flere koncepter til at åbne bevistheden og opnå et powermindsæt.

.....LIGESOM TRÆNING

Koncepterne Power Transformation, Return To Yourself og Art oF MyTime  er selvudviklingsprogrammer. De er udviklet til at bruge træning som krog for selvudvikling. Som du gør en ting kan du gøre andre ting også!. Du vil derfor opdage, at f.eks trænings af selvdeciplin kan bruge til træning, men sandligt også i andre henseende. 

LÆS MERE OM: 

POWER TRANSFORMATION - HER

THE RETURN TO YOURSELF - HER

ART OF MYTIME - HER

MINDSÆT "ligesom træning" til virksomheder - HER

Det mindsæt vi  arbejder med leder til øget selvforståelse, selvindsigt, selvdisciplin, processarbejde, målsætning, målafklaring, handlekraft, strategi for succes, powermindset,  livsværdier og livsglæde. Evne til at overvinde sig selv. Egenskaber til at prioritere sig selv også. Øget evne til at være i nuet. Stresshåndlering både mentalt og fysisk.Ikke midnst er de fremmende for selvværd, selvrespekt og selvtillid. 

Det fede ved at bruge træning som kopling til selvudvikling er: 

- At det gøre det meget konkret

- At du ikke behøver at bide i græsset, være nede med stress eller gennemgå en livskrise for at opdage og udfolde og tilføje nye sider af dig selv. 

-At det smitter af på alt andet  i det liv

At du ikke kan lade være med at blive glad i låget.