LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

 

I am who I am - og jeg er ikke ked af at være "Line unploged". Når du møder mig, vil du se en dame, der har mærket livet helt derinde hvor livet også kan gøre ondt. Jeg er passioneret og livsglad, har gennem livet taget imod livets udfordringer med tilgangen:

- Der er ikke noget der er skidt, uden det er godt for noget andet

- Jeg kan ikke vælge hvad der sker, men jeg kan vælge min indstilling til det. 

- Størst af alle dyder er taknemmelighed.

Jeg forestiller ikke at være et overmenneske der kommer fra planeten Perfekt World. Jeg har taget mine kampe her i livet, men har valgt at være kriger frem for offer. Jeg har gennem livet søgt høj og lavt for at opdage hvordan livet kan leves med livskvalitet - SELVOM den ikke præsenteres på et sølvfad.  

At bjærge mig selv fra den sky unge pige med angst og spiseforstyrrelse til i dag at være ressourcestærk og mest af alt ganske enkelt: Lykkelig - Passioneret - livsglad, det er det jeg har baseret Power Transformation på. Fordi da jeg havde bjærget mig selv, så jeg en rød tråd. Opdagede at bag os alle ligger udendelige ressourcer og potentiale, der bare venter på, at vi opdager det. Jeg opdagede mit - vinkede farvel til Janteloven. Min passion i dag er passeret på, at vi alle opdager hvor fantastisk vi er. 

Power Transformation har formet mig. En fantastisk selvudvikling og åbner til den livskraft der former passion. En rejse fra ønske til handling. En selvudvikling der fungerer som dåseåbner til livssafen  - handlekraften - potentialet. En "manual" til at finde den indre kraft vi besidder, fyrre op under den og omsætten den til rå, ægte livskvalitet på hjul. 

Jeg er selv "produkt" af Lifequality Fit Lifestyle træning

Læs mere om det her. 

Jeg er indehaver af Klinik Lifecare til hverdag, hvor jeg stadig praktiserer alternativ behandling. 

Læs mere her: www.kliniklifecare.com

Desuden har jeg virksomhed med kurser i personlig udvikling for både privatpersoner og virksomheder

Følg gerne med i min blog: www.lifequalitybyline.dk

Ønsker du at vide mere om mig og min baggrund? Læs her 

 

 

Træning har givet mig livsglæde

Ommøblering af mormorarmen

Jeg startede fra bunden med små vægte

Fra str 40 til 34

Mit første møde med Monica