Da jeg i 80-erne mødte en dame i USA der underviste i positiv tankeførsel ændredes mit liv radikalt. Jeg kom hjem med et andet livsperspektiv. Noget i mig var forandret, selvom jeg stadig var den samme. Jeg gennemgik mange kampe for endeligt at lande i det naturlige livskvalitet jeg huserer i dag. 

 

Jeg har siden været passioneret omkring tilgangen til at opdage, hvor meget vi kan, når vi opdager, at vi kan hvad vi vil. At der i vores indre er for mange historier om hvad vi ikke kan. Alt for få tanker der giver et jublende tillløb til at "just do it". 

 

Power Transformation er sammensat af mere end 30 års erfaring. Adskillige uddannelser og er i dag - efter min overbevisning - en fantastisk øjenåbner til at konvertere forhindringer til den powerfulde version af os selv, der gør hvad vil vil, af de rigtige årsager. 

 

Som baggrund er jeg uddannet makeup-artist, kosmetolog, stil- og imagekonsulent i USA (hvor jeg mødte den skønne dame der lærte mig om positiv tankegang. Siden blev jeg uddannet FDZ Zoneterapeut. Fik så to børn og blev lægesekretær, så jeg havde noget at falde tilbage på. Vi flyttede så til Stockholm, hvor jeg uddannede mig til Kinesiolog og Kraniosakral terapeut. Da vi flyttede tilbage til Danmark startede jeg Klinik Lifecare, og tog uddannelse til akupunktør. 

 

Jeg har siden jeg blev zoneterapeut i 1996 været behandler. At gøre en forskel og søge viden har siddet i mig altid. 

For 6 år siden tog jeg en coachuddannelse hos Sofia Manning. Den var ment til at være del redskaber i mit arbejde, men også i høj grad selvudvikling. Her ramte jeg en "nerve". Tog Mastercoachuddannelsen og siden ID psykoterapi uddannelse (er nu 4-års elev). 

 

Måske du tænker ....hold da op... er hun uddannelsesjunkie? Noget tæt på. Inkarneret bogorm og med en ukuelig drivkraft til at opdage "mere af livet. 

 

I am who I am - og jeg er ikke ked af at være "Line unploged". Når du møder mig, vil du se en dame der har mærket livet helt derinde hvor det gjorde ondt. Jeg forestiller ikke at være overmennesker, men giver rigtig gerne en hånd til at få en bid af alt det skønne jeg igennem livet og alle de mennesker jeg har været i berøring med, har givet mig. 

 

At bjærge mig selv fra den sky unge pige med angst og spiseforstyrrelse til i dag at være ressourcestærk. Og mest af alt ganske enkelt: Lykkelig - Passioneret - livsglad. 

 

Lifequality Bootcamp er blevet til da jeg og Monica mødte hinanden. Opdagede vores fællesnævner: Vi elsker at gøre en forskel. Møde andre i øjenhøjde. Give medvind og være medvirkende til at andre kan se, hvor meget power og livsglæde der bor i dem. 

 

Power Transformation har formet mig. En fantastisk selvudvikling og åbner til den livskraft der former passion. 

 

Jeg er selv "produkt" af Monicas træning

Læs mere om det her. 

 

Jeg er indehaver af Klinik Lifecare til hverdag, hvor jeg stadig praktiserer alternativ behandling. 

Læs mere her: www.kliniklifecare.com

 

Desuden har jeg virksomhed med kurser i personlig udvikling for både privatpersoner og virksomheder

 

Følg gerne med i min blog: www.lifequalitybyline.dk

 

 

Træning har givet mig livsglæde

Ommøblering af mormorarmen

Jeg startede fra bunden med små vægte

Fra str 38 til 34

Mit første møde med Monica