LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

DIT MINDSET BESTEMMER

PÅ vores bootcamp arbejder vi kreativt med det mindset, der følger med at træne. Du kan sagtens få udleveret en kost- og træningsplan. Men det hjælper dig ikke, hvis du ikke følger den. 

At opdage hvad der driver dig, hvordan du overvinder det, der tidligere har holdt dig tilbage. Hvad du skal fokusere på for at inkludere den fit livsstil (spise og træne ifgl dine ambitioner). Det er afgørende for, om du vil få de resultater, du forventer. 

 

Line guider dig igennem en indsigtsfuld process, hvor du - guided af hende - kommer til at  definere specifikt. hvorfor du vil træne/spise sundt. Line hjælper dig med at blive helt bevidst om, hvilke udfordringer du er op imod. Hvad du skal gøre for at overvinde disse. 

Du vil opleve at stå ansigt til ansigt med dine resourcer. Dit potentiale. Din indre livskraft.

Opdage at du har en indre kraft og energi, der gør dig i stand til at overvinde dig selv til enhver tid. 

 

 

 Det mindset vi her taler om, er en måde at være i livet. Måske du kender nogen, der bare kan. De er nærmest helt ustoppelige og har en fantastisk energi, selv i modgang. Man skulle nærmst tro, at det er lettere at være dem. 

 

Man referer ofte til "elitesportsudøvere" når man taler om at opnå resultater. "Det" de evner at gøre. Prioritere, kæmpe - tro på  sig selv, være optimistisk, selvdiciplin og ikke mindst den passion, der følger med. 

 

På Lifequality Bootcamp vil du blive udfordret og her opleve at du også kan træne dine egne elitesportsudøver kvaliteter. 

 

Dette er selvindsigt og selvudviking spækket med redskaber til at skabe selvdrævet motivation, passion og selvdeciplin på den fede måde. 

 

Programmet hedder POWER TRANSFORMATION og er et 6-trins program. En eminent oplevelse, der får det bedste frem i dig selv. 

 

Tidligere deltagere har sagt: 

- Power transformation fik mig til at vågne op og tage mig selv alvorligt.

-Hvor har jeg altid været hård ved mig selv. Det blev lettere for mig at passe på mig selv udfra et par kærlige sæt øjne

-Jeg havde glemt hvordan det var at være mig. Nu kan jeg mærke migselv igen.

-Undskyldninger har jeg altid haft nok af ... og troet på. De hjalp mig bare ikke. Power Transformation fik mig til at se mig selv ovenfra.

-Alle der altid drømmer om at træne og aldrig får det gjort burde opleve Power Transformation.

 

Power Transformation er sammensat af workshops spækket med aha-oplevelser.

En yderst kreativ måde at vække vores bevidsthed på. Se os selv udenfra og opdage hvad der altid skiller os fra at opnå det, vi gerne vil have.