LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

DIT MINDSÆT BESTEMMER

Power Transformation handler om at kreativt oparbejde det mindsæt, der følger med at træne. Du kan sagtens få udleveret en kost- og træningsplan, men det hjælper dig ikke, hvis du ikke følger den, hvordan man får inkluderet vaner og handlinger, sådan at det bliver let at leve fit (træne/spise sundt og syntes det er fedt) - det er det Power Transformation handler om. Desuden har vi fokus på: 

At opdage hvad der driver dig, hvordan du overvinder det, hvad der tidligere har holdt dig tilbage, hvad du skal fokusere på for at inkludere den fit livsstil (spise og træne ifgl dine ambitioner),  hvilket basalt er afgørende for at skabe resultater.

HVORDAN:

Line guider dig igennem en indsigtsfuld process, hvor du - guided af hende - kommer til at definere specifikt, hvorfor du vil træne/spise sundt. Line hjælper dig med at blive helt bevidst om, hvilke udfordringer du er op imod, hvad du konkret skal gøre for at overvinde disse. 

Du vil opleve at stå ansigt til ansigt med dine resourcer. Dit potentiale. Din indre livskraft, opdage at du har en indre kraft og energi, der gør dig i stand til at overvinde dig selv til enhver tid. 

MERE END BARE AT TRÆNE

Det "mindsæt" vi her taler om, er en livsstil. Måske du kender nogen, der "bare kan", de er nærmest helt ustoppelige og har en fantastisk energi, selv i modgang. Man skulle nærmst tro, at det er lettere at være dem. 

Man referer ofte til "elitesportsudøvere" når man taler om at opnå resultater. "Det" de evner at gøre. Prioritere, kæmpe - tro på  sig selv, være optimistisk, selvdiciplin og ikke mindst den passion, der følger med. Man skulle tro, at de havde "super powers" - Det har de også, - de har det mindsæt der skaber det - og det kan du også få

FIND DIN INDRE POWER

På Lifequality Bootcamp vil du blive udfordret og her opleve at du også kan træne dine egne elitesportsudøver kvaliteter. Dette er selvindsigt og selvudviking spækket med redskaber til at skabe selvdrævet motivation, passion og selvdeciplin på den fede måde. Programmet hedder POWER TRANSFORMATION og er et 6-trins program. En eminent oplevelse, der får det bedste frem i dig selv. 

Læs her hvad tidligere deltagere har efterfølgende udtalt om deres oplevelse af at deltage i Power Transformation: 

- Power transformation fik mig til at vågne op og tage mig selv alvorligt.

-Hvor har jeg altid været hård ved mig selv. Det blev lettere for mig at passe på mig selv udfra et par kærlige sæt øjne

-Jeg havde glemt hvordan det var at være mig. Nu kan jeg mærke migselv igen.

-Undskyldninger har jeg altid haft nok af ... og troet på. De hjalp mig bare ikke. Power Transformation fik mig til at se mig selv ovenfra.

-Alle der altid drømmer om at træne og aldrig får det gjort burde opleve Power Transformation.

Power Transformation er sammensat af workshops spækket med aha-oplevelser.En yderst kreativ måde at vække vores bevidsthed på. Se os selv udenfra og opdage hvad der altid skiller os fra at opnå det, vi gerne vil have. 

Det mindsæt vi arbejder med i Power Tranesformation er ikke kun forbeholdt til at inkludere træning og en sund livstil. Dette powermindsæt påvike os udfra "som vi gør en ting gør vi alt.