LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

LIFEQUALITY FIT LIFESTYLE

EMPOWER YOUR BODY AND MIND

KNÆK KODEN TIL FIT LIVSTIL

Vægttab, opstrammet og flot fit figur, bedre form, mere energi.....og mest af alt: Finde tiden, motivation og hvordan. Rigtig mange oplever at forsøge at "passe i den fit kasse", men kan - trods gentagende forsøg - ikke opnå de resultater de drømmer om.

FIT MINDSÆT - får hverdagen til at hænge sammen

Motivation og intention skaber handling. Kan du tænke det - kan du gøre det. At tænk "fit" får dig ikke kun afsted ud ad døren, du tager afsted fordi du har planlagt det - fordi du glæder dig - fordi du er "sådan en" der får resultater.

Læs mere om FIT MINDSÆT

 

FITNESS-COACHING - din genvej til at lykkes

Mange starter med at træne uden egentlig at overveje hvor tiden skal komme fra. De kan ikke gennemskue den process, de skal igennem for at få resultater, og er heller ikke opmærksomme på, om de virkelig vil "betale den pris"  der følger med deres mål. Med en coach på sidelinien, opdager du alle tænkelige hvorfor'er, hvordan'er, hvornår'. Hvad der måske tidligere har været en "showstopper" og hvor hvad der skal være anderledes.

Læs om fitnesscoaching 1-1: Optakt til at sætte rammerne om din fremtidig træning. 

Læs om Power Transformation: 5 dages A-Z udviklingsworkshop, hvor du lærer hvad det kræver for at skabe forandring. Et kraftfuldt program der kan mere, end "kun" at få os ud af døren til træning.

 

 

 

PERSONLIG TRÆNING - så kan alle

Hvis du alligevel bruger tid i et fitness center, hvorfor så ikke sikre dig, at de det du gør, giver dig de resultater, du gerne vil have? Med en personlig træner bliver du din egen ekspert. Med LIne som din personlige træner opdager du , hvordan det kan væres sjovt , samtidig med at du bliver oplært i i at træne effektivt  

 

 

DET ER TANKEN, DER TÆLLER!

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Jeg er et rigtig godt sted for dig, at fortælle din historie, så besøgende på din hjemmeside kan lære dig lidt bedre at kende.